۴ گیاه ضد ویروس و نحوه استفاده از آن‌ها

ویروس موجود متفاوتی از باکتری است. بعضی افراد ویروس‌ها را “بدتر” می‌دانند زیرا آنتی بیوتیک ها بر آن‌ها تاثیری ندارند. نکته جالب (و خوب) این است که برخی از گیاهان تأثیر ضد ویروسی دارند و بسیاری از این گیاهان به طور گسترده در دسترس هستند. در این مقاله به برخی از آنها اشاره شده است.

فرنجمشک یا وارنگ بو

در آلمان، اثرات ضد ویروسی گیاه فرنجمشک به خوبی ثابت شده است، و کرم‌های ساخته شده از این گیاه در بروز تبخال و مشکلات سرماخوردگی تجویز می‌شوند. پرورش گیاه فرنجمشک حتی در باغچه منزل بسیار آسان است – در واقع، کمی بیش از حد آسان است، زیرا این گیاه تحت هر شرایطی رشد می‌کند.

چای فرنجمشک طعم بسیار خوبی دارد و می‌تواند برای مبارزه با انواع عفونت‌های ویروسی، مانند سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده شود. چای یا کرم را می‌توان در موارد سرما خوردگی و یا سایر ضایعات ویروسی مانند زونا یا آبله مرغان استفاده کرد

ریشه آستراگالوس (گون)

این گیاه کمتر شناخته شده، و تقویت کننده ایمنی بدن، در طب چینی به عنوان هوانگ گی شناخته می‌شود. ریشه این گیاه، مثل شیرین بیان، که مربوط به آن می‌باشد، شیرین است. خواص ضد ویروسی بسیار مؤثر گون، به خصوص در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا، ثابت شده است و حتی ممکن است در برابر ویروس کوکساکی گروه B (ویروسی که می‌تواند باعث التهاب قلب شود) مؤثر باشد.

برای تهیه دمنوشی شفابخش می‌توانید تکه‌های ریشه این گیاه را در آب بجوشانید، یا می‌توانید از شربت (تنتور) موجود در فروشگاه‌ها استفاده است. به طور کلی از استراگالوس به عنوان عاملی برای پیشگیری از بیماری‌ها یاد می‌شود تا درمانی در اوج بیماری، بنابراین اگر فکر می‌کنید در معرض بیماری قرار دارید، یا مراحل ابتدایی بیماری را تجربه می‌کنید، می‌توانید شروع به مصرف استراگالوس کنید.

سیر

هیچ بحثی در مورد گیاهان ضد ویروسی بدون ذکر سیر، این گیاه ضد ویروس، ضد باکتری و ضد قارچ، کامل نیست. سیر گیاه گرانی نیست، و می‌توانید خود سیر یا کپسول‌های آن را استفاده کنید. با این حال، بسیاری از کارشناسان بر این باورند که سیر”بدون بو” به اندازه گیاه اصلاح نشده مؤثر نیست.

شما می‌توانید سیر خرد شده را در خوراک مرغ بجوشانید و یا برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا آن را مزه مزه کنید. سیر خام خردشده را می‌توان بر روی سالاد پاشید و یا در تهیه ماکارونی استفاده کرد. هر چند، مراقب مصرف بیش از حد سیر خام باشید، زیرا در صورت مصرف به این شکل، می‌تواند باعث تهوع شدید شود.

زنجبیل

در گذشته، از زنجبیل به عنوان گیاهی “گرم” یاد می‌کردند که باعث جلوگیری از تهوع در “معده‌های سرد” می‌شد که گفته می‌شود این حالت زمانی رخ می‌دهد که مقدار زیادی آب سرد در هوای گرم مصرف شود. امروزه ما می دانیم که زنجبیل اثر ضد تهوع قوی دارد و همچنین ضد ویروس است.

چای تهیه شده از زنجبیل تازه، طعم مطبوع و تندی دارد. شما می‌توانید برای اضافه کردن مزایای ضد میکروبی و عطر و طعم به چای خود، آن را با عسل خام شیرین کنید. وقتی اولین مرحله از سرماخوردگی یا آنفولانزا را در بدن خود احساس می‌کنید، سعی کنید چند بار در روز مقداری از این چای بنوشید. حتی اگر فکر می‌کنید ممکن است در معرض هر گونه ویروس باشید، می‌توانید آن را برای پیشگیری مصرف کنید. زنجبیل کاملاً بی خطر است، گرچه این گیاه برای زنان باردار توصیه نمی‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *